Het omwisselproces

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de omwisseldagen voor Valkery Festival eraan komen! Voor degenen die hun tickets hebben gekocht tijdens onze fysieke verkoopdagen, is het tijd om je omwisselbiljetten in te wisselen voor de officiële toegangspassen. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat iedereen soepel toegang krijgt tot het festivalterrein.

Omwisseltickets

Als je een omwisselticket hebt gekocht, kun je deze inwisselen voor een officieel toegangspas op een van onze speciale omwisseldagen. We hebben een afbeelding van het omwisselticket opgenomen, zodat je precies weet hoe het eruitziet. Zorg ervoor dat je het omwisselticket meeneemt naar het omwisselpunt, aangezien dit je toegangsbewijs is voor het inwisselen van je ticket.

Datum en locatie

De omwisseldagen vinden plaats op 17 en 24 mei in MFC De Veste. We hebben deze locatie gekozen omdat het een centrale en gemakkelijk bereikbare plek is voor festivalgangers. Het omwisselpunt zal vanaf 19:30 uur geopend zijn, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om je omwisselticket in te ruilen.

Hoe om te wisselen

Bij aankomst op het omwisselpunt word je vriendelijk begroet door ons team van medewerkers, die ervoor zorgen dat het omwisselproces soepel verloopt. Je overhandigt je omwisselticket aan een medewerker, die het zal controleren en vervolgens je officiële toegangspas zal verstrekken. Zorg ervoor dat je je ticket veilig bewaart tot het moment van omwisseling.

Belangrijke punten om te onthouden:

  1. Breng je omwisselticket mee naar het omwisselpunt.
  2. Kom op tijd om lange wachtrijen te voorkomen.
  3. Bewaar je officiële toegangspas op een veilige plek, omdat dit je toegangsbewijs is voor Valkery Festival.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Valkery Festival! De omwisseldagen bieden je de mogelijkheid om je omwisseltickets in te ruilen voor officiële toegangspassen, waarmee je kunt genieten van een geweldige festivalervaring. Als je nog vragen hebt over het omwisselproces, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

 

Hieronder zie je de voorbeelden van de omwisselbiljetten die omgeruild moeten worden! DEZE OMWISSELBILJETTEN ZIJN TIJDENS VALKERY FESTIVAL GEEN GELDIG TOEGANGSBEWIJS. 

Online Gekocht Ticket

Heb je een ticket gekocht die eruit ziet als de afbeelding hierboven? Lees dit dan goed door!

Als je een online ticket hebt gekocht via het BaronTheater, heb je al een geldig toegangsticket in handen. Dit betekent dat je tijdens de omwisseldagen geen fysiek ticket hoeft te verkrijgen. Je kunt eenvoudigweg je online ticket meenemen naar het festival en direct doorlopen naar de ingang.

Echter, we willen benadrukken dat het wel mogelijk is om je online ticket tijdens de omwisseldagen om te ruilen voor een fysiek ticket. Dit kan handig zijn om gebruik te maken van de Fastlane tijdens het Valkery Festival. Met een fysiek ticket kun je namelijk gebruikmaken van de speciale Fastlane-ingang, waarmee je sneller toegang krijgt tot het festivalterrein. Dit betekent dat je minder lang in de rij hoeft te staan en meer tijd kunt besteden aan het genieten van de geweldige muziek, het heerlijke eten en de fantastische sfeer van Valkery Festival.

Dus, hoewel het niet verplicht is om je online ticket om te wisselen tijdens de omwisseldagen, raden we je aan dit wel te doen als je wilt profiteren van de voordelen van de Fastlane.

Verkoop van tickets & munten

Profiteer van de Voordelen van Voorverkoop tijdens de Omwisseldagen!

Naast het omwisselen van je online gekochte tickets, bieden wij tijdens de omwisseldagen nog meer voordelen aan. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we tijdens deze dagen ook voorverkoop doen van munten en toegangstickets. Hier zijn de voordelen van het gebruikmaken van deze mogelijkheid:

Bespaar tijd en vermijd lange wachtrijen: Door tijdens de omwisseldagen je munten en toegangstickets in de voorverkoop aan te schaffen, kun je kostbare tijd besparen op de festivaldag zelf. Je hoeft niet in de lange wachtrijen te staan om munten te kopen of je toegangsticket te verkrijgen. Dit betekent meer tijd om te genieten van alle geweldige activiteiten op Valkery Festival!

We raden je ten zeerste aan om tijdens de omwisseldagen gebruik te maken van de voorverkoop van munten en toegangstickets. Dit zal je festivalervaring verbeteren, je tijd besparen en je in staat stellen om volop te genieten van alles wat Valkery Festival te bieden heeft!