Is het tijd om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van duizenden potentiële klanten langs de N358? Valkery Festival biedt bedrijven een geweldige kans om te adverteren op ons indrukwekkende 8m2 LED-scherm, geplaatst op 5 meter hoogte langs de N358, De Scheiding. 
 
Waarom Adverteren bij Ons? 
  1. Indrukwekkende Zichtbaarheid: Ons 8m2 LED-scherm is prominent aanwezig en trekt onmiddellijk de aandacht. 
  2. Flexibiliteit: Gedurende de eerste 3 maanden (+/- december tot februari) kunt u uw boodschap delen met een dagelijkse stroom van 10.000 voertuigen, wat overeenkomt met ongeveer 15.000 potentiële klanten per dag (rekening houdend met een landelijke bezettingsgraad van 1,5 personen per voertuig). 
  3. Content Gemak: U krijgt de gelegenheid om elke twee weken nieuwe content in te sturen. Maakt u zich zorgen over het maken van content? Geen probleem! Wij staan klaar om u te assisteren. 
  4. Lokale Betrokkenheid: Bovendien draagt u bij aan de lokale gemeenschap door middel van automatische sponsoring bij elke advertentieplaatsing. Dit geld vloeit direct terug naar de festivalbezoekers in de vorm van A-artiesten, showelementen en de gehele festivalervaring. 
Prijzen en Opties: 
  1. Kosten per 3 maanden: Slechts €1000, exclusief BTW. 
  2. Dagelijkse Kosten: Dit komt neer op slechts €11 per dag gedurende de 3 maanden, wat neerkomt op slechts €0,90 per uur! 
Waarom wachten? Zet uw bedrijf nu in de schijnwerpers en vergroot uw zichtbaarheid, terwijl u bijdraagt aan een geweldig lokaal evenement, Valkery Festival. 
 
Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van deze opwindende advertentiemogelijkheid en om onze beschikbaarheid te bespreken. Voor meer informatie of om een advertentieruimte te reserveren, neem contact op door te antwoorden op deze mail.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.