Theaterbuffet - De Piramide

Zoals jullie allemaal wel weten komt niemand minder dan Waylon met zijn theatershow "Gewoon Willem" naar het Valkery festival te Opende. Op woensdag 29 mei zullen wij onze mainstage omtoveren tot een heuze theaterzaal waar Waylon met zijn band jullie zal voorzien van een prachtige show durende van 3uren lang!

Voor een klein dorpje als Opende is het natuurlijk fantastisch om zo`n grote artiest te verwelkomen. Om hier nog een specialere avond van te maken dan dat het al zal worden hebben wij samen met de Piramide in Opende iets leuks bedacht, namelijk het theater buffet. De Piramide in Opende ontvangt jullie voorafgaand van de theatershow graag in hun restaurant. Daar kun je dan genieten van een heerlijk Hollands buffet, bereid met voornamelijk verse producten. Heb je speciale dieetwensen? Geen enkel probleem, bij de piramide in Opende is daarin alles mogelijk. Nadat je heerlijk hebt genoten van een Hollands buffet wordt je met een taxi afgezet bij het Valkery festival en kan de show beginnen! 

De kosten van het buffet, de taxireis en de theatershow hebben we dan ook speciaal voor jullie samengevoegd. Je bent er al bij voor €79,50. Je kunt je kaartjes kopen via de onderstaande link. 

https://www.ticketmaster.nl/event/waylon-theaterbuffet-by-piramide-opende-tickets/303575

Wij staan als organisatie te springen om jullie te verwelkomen in onze theater zaal. Een heuze primeur voor het festival waar wij enorm veel zin in hebben en wij hopen jullie ook. 

Voor vragen over het theaterbuffet kunt u uiteraard altijd contact opnemen met de organisatie van het Valkery festival. 

Wij zien jullie graag op woensdag 29 mei!