Welkom op de activiteitenmiddag van het Valkery Festival!

Op zaterdag 3 juni staat het Valkery Festival garant voor een middag vol plezier, avontuur en gezelligheid. We hebben een gevarieerd programma samengesteld waar jong en oud van kunnen genieten. Kom langs en ontdek de spannende wereld van piraten!

Het evenement begint om 13:30 uur met een smakelijke dorpsbrunch op het Foodplein. Laat je smaakpapillen verwennen met heerlijke gerechten en geniet van de gezellige sfeer.

Om 14:00 uur betreedt het Piratenkoor Storm & Averij het podium. Dit enthousiaste koor zal je betoveren met hun krachtige zeemansliederen en meeslepende optredens. Zing mee en laat je meevoeren op de golven van de muziek!

Om 15:00 uur vindt de Piratenjacht plaats. Durf jij het avontuur aan te gaan en de schat te vinden? Neem deel aan deze spannende vossenjacht en laat je piratenvaardigheden zien. Wie weet ga jij naar huis met een buit vol schatten!

Voor de kleintjes is er om 16:00 uur een speciale Piratendisco. Laat je kinderen dansen en feesten op de beste piratenmuziek. Met leuke spelletjes en activiteiten zorgen we ervoor dat ze een onvergetelijke middag beleven.

Voor jong en oud is er om 16:30 uur een spetterende Piratendisco. Trek je piratenoutfit aan en laat je beste dansmoves zien. De DJ draait de beste hits en zorgt ervoor dat de dansvloer gevuld blijft met feestende piraten. Bereid je voor op een avond vol plezier en gezelligheid!

Het beste nieuws is dat alle activiteiten en de dorpsbrunch helemaal gratis zijn! Kom met je vrienden, familie en buren en beleef samen een geweldige dag vol piratenpret.

Zet zaterdag 3 juni in je agenda en mis dit fantastische evenement niet. We zien je graag op het Valkery Festival!