Verkleedthema's

Verkleedthema's

Dag 1: Donderdag 1 juni 2023

 

Foute Piraten avond

Denk aan de foute kostuums met een piraten tint. Bijvoorbeeld Jack Sparrow in een hippie kostuum.

 

Dag 2: Vrijdag 2 juni 2023

 

Piraten klassiekers

Klassieke piraten zijn te herkennen aan hun iconische kledingstijl, die bestaat uit een driepuntige hoed, een ooglapje, een haak of houten hand, een sabel of dolk, en een vest met een gestreepte broek.

 

Dag 3: Zaterdag 3  juni 2023

 

Optie 1: Crew of the Black Pearl

Kom verkleed als een crew lid van The Black Pearl onder leiding van Jack Sparrow!

  1. Uiterlijk: De bemanning van The Black Pearl heeft een stoer en intimiderend uiterlijk, gekenmerkt door hun verwilderde baarden, tatoeages, en piratenkleding met veel lagen en accessoires. De bemanning bestaat uit een mix van etnische groepen, wat bijdraagt aan de diverse en unieke uitstraling van het schip.
  2. Gevoel voor humor: De bemanning van The Black Pearl staat bekend om hun scherpe humor en hun vermogen om situaties luchtig te houden, zelfs in de gevaarlijkste omstandigheden. De bemanning is ook erg goed in improviseren en snel handelen.
  3. Individualiteit: Elke piraat op The Black Pearl heeft zijn of haar eigen unieke persoonlijkheid, achtergrond en verhaal, waardoor de bemanning een diverse en interessante groep is.

 

Optie 2: Davy Jones Crew

Kom verkleed als een piratenbende lid van Davy Jones.

  1. Uiterlijk: De bemanning van Davy Jones is een bonte mix van menselijke en zeedierlijke kenmerken. Ze hebben bijvoorbeeld inktvisachtige gezichten, kreeftenscharen, krabbenscharen, schelpen of koraal uitsteeksels en visachtige ogen.
  2. Vervloekt: De bemanning van Davy Jones is vervloekt om voor eeuwig te dienen op het spookschip van de Flying Dutchman, dat vaart door de kolkende wateren van de onderwereld. Ze kunnen niet sterven en lijden voor altijd aan de gevolgen van hun vervloeking.
  3. Angstaanjagend: De bemanning van Davy Jones staat bekend als angstaanjagend en meedogenloos, en is berucht onder de zeelui en piraten van de zeven zeeën. Hun verschijning en de verhalen over hun onsterfelijkheid en wreedheid zijn genoeg om angst aan te jagen bij iedereen die hen tegenkomt.

Eringa Kledingverhuur

Wij hebben een fantastische samenwerking met Kledingverhuur Eringa uit Opende!
 
▪️ 1 pakje €15▪️ 2 pakjes €25 ▪️ 3 pakjes €30
 
Mis deze kans niet!! Zorg dat je er op je allerbest uitziet op en scoor de combideal bij Kledingverhuur Eringa! ????
 
Adresgegevens
 
Provincialeweg 192, 194, 196, 9865 TB Opende
Tel: 0594 – 65 90 90
 
Openingstijden;

Dinsdag en vrijdag
8.30 uur -12 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Woensdag

19.00-21.00 uur

Zaterdag
9.00 - 12.00 uur